Novice
tamburaši
Torek, 26 Marec 2013 23:00
IMG_3798
 
Aktualno

20.MAJA, TAMBURAŠKI ORKESTER CIRKOVCE PRIPRAVLJA SAMOSTOJNI KONCERT OB tEDNU LJUBITELJSKE KULTURE V SLOVENIJI. KONCERT BO V DVORANI V LOVRENCU NA DRAVSKEM POLJU OB 15.00 URI. VABLJENI !!!

PO 4 LETAH SE JE ORKESTER ZOPET UDELEŽIL REPUBLIŠKE REVIJE TAMBURAŠEV IN MANDOLINISTOV V MOKRONOGU.OSVOJILI SMO SREBRNO PRIZNANJE, DO ZLATA NAM JE ZMANJKALO 1.7 TOČKE.

ŽELIMO VAM VESEL BOŽIČ TER ZDRAVO, USPEŠNO IN DOBRE GLASBE POLNO NOVO LETO 2018 !!!

DIRIGENT TAMBURAŠKEGA ORKESTRA CIRKOVCE DRAGO KLEIN JE V PRVI POLOVICI  LETOŠNJEGA LETA PREJEL KAR DVE VISOKI PRIZNANJI. V MESECU APRILU JE NAŠ DIRIGENT PREJEL REPUBLIŠKO PRIZNANJE ZA DELOVANJE NA PODROČJU LJUBITELJSKE KULTURE IN V MESECU JUNIJU PLAKETO OBČINE KIDRIČEVO.TAMBURAŠKI ORKESTER CIRKOVCE SODELUJE Z DIRIGENTOM DRAGOM KLEINOM NAJVEČ LET, ZATO IMA TUDI NAJVEČ ZASLUG ZA PRIZNANJE IN PONOSNI SMO NA TO !!! VESELIMO SE Z NJIM IN UPAMO ŠE NA DOLGO IN USPEŠNO  SODELOVANJE NAPREJ !!!

ORKESTER JE V MESECU APRILU NASTOPIL 3 X IN ŠE POSEBEJ PONOSNI SMO NA NASTOP V DOMAČIH CIRKOVCAH NA MOTO SREČANJU V ORGANIZACIJI DOMAČEGA KLUBA TULIPANI. ODIGRALI SMO 50 MINUTNI KONCERT TER  NAVDUŠILI MOTORISTE. KONCERT JE IMEL TUDI HUMANITARNO NOTO, SAJ SMO HONORAR ZA NAŠ NASTOP NAMENILI ZA ZDRAVLJENJE SINA NAŠEGA NEKDANJEGA ČLANA.

TAMBURAŠKI ORKESTER CIRKOVCE JE NA MEDOBMOČNEM SREČANJU V MAJŠPERKU OSVOJIL ZLATO PRIZNANJE.

V ZAČETKU JANUARJA PRAZNUJE NAŠ DIRIGENT MAESTRO DRAGO KLEIN 60 LET !

TAMBURAŠKI ORKESTER CIRKOVCE MU ŽELI  OBILO  ZDRAVJA IN  ODLIČNIH PRIREDB TER DA BI NAS ŠE DOLGO  IN USPEŠNO KOT DO SEDAJ VODIL ŠE NAPREJ  !!!

TAMBURAŠKI ORKESTER CIRKOVCE VAM ŽELI VESEL BOŽIČ TER SREČNO ZDRAVO IN  USPEŠNO NOVO LETO 2017 !

Z VESELJEM VAM SPOROČAMO, DA PRIDNO VADI ŠEST MLADIH ČLANOV TAMBURAŠKEGA ORKESTRA CIRKOVCE. VABLJENI MED NAS TUDI VSI OSTALI, KI VAM JE NAŠA GLASBA VŠEČ. DOBIMO SE  VSAK  PETEK OB 19.00 URI POD ODROM DVORANE ( vhod za odrom )

TAMBURAŠKI ORKESTER CIRKOVCE VABI K SODELOVANJU VSE NOVE ČLANE. ČE  VAM JE TAMBURAŠKA GLASBA, NASTOPI IN DRUŽENJE PRI SRCU JE SEDAJ PRAVI ČAS, DA SE NAM PRIDRUŽITE ! DOBIMO SE VSAK PETEK OB 20.00 URI POD ODROM DVORANE V CIRKOVCAH.

KONCERTOB 40 LETNICI DELOVANJA NAM JE ODLIČNO USPEL, ZADOVOLJNI LJUDJE IN POHVALE PO KONCERTU NAM POMENIJO NAJVEČ IN NAM DAJEJO MOČI ZA DELOVANJE ORKESTRA NAPREJ. HVALA VSEM,KI STE PRIŠLI IN DO ZADNJEGA SEDEŽA NAPOLNILI  CIRKOVŠKO DVORANO. ZARADI VAS JE TUDI NAM BILO LEPO. ISKRENA HVALA ZA VSO PODPORO IN POMOČ.

VSE  LJUBITELJE  TAMBURAŠKE  GLASBE  IN  NAŠEGA  ORKESTRA VABIMO  NA  KONCERT  OB  40  LETNICI  NEPREKINJENEGA  DELOVANJA  TAMBURAŠKEGA  ORKESTRA  CIRKOVCE  V  DVORANO CIRKOVCE. VSTOPNINE  NI !!!

TAMBURAŠKI ORKESTER CIRKOVCE VAM ŽELI VESELE BOŽIČNE PRAZNIKE, TER SREČE, ZDRAVJA IN DOBRE GLASBE  POLNO  NOVO LETO 2016 !!!

20.12.2015 je orkester izvedel Božično novoletni koncert v Osnovni šoli Kidričevo. Z orkestrom sta nastopila dva pevska zbora OŠ . Koncert je bil lepo obiskan in obiskovalci so vidno zadovoljni zapuščali dvorano. Hvala vsem za lep večer.

TAMBURAŠKI ORKESTER CIRKOVCE JE OB KULTURNEM PRAZNIKU PREJEL PRIZNANJE ZVEZE KULTURNIH ORGANIZACIJ OBČINE KIDRIČEVO ZA 40 LET DELOVANJA. ZA PREJETO PRIZNANJE SE ZAHVALJUJEMO V IMENU VSEH, KI SO KDAJ IGRALI V NAŠEM ORKESTRU.

Tako kot vsa leta doslej se bo naš orkester udeležil Medobmočne revije na Ptuju. Na reviji je  treba odigrati 3 skladbe  v sklopu tematike, ki si jo sami pripravimo. Naslov letošnje tematike našega orkestra je : Slovenska glasba skozi stoletje. Odigrali bomo naslednje skladbe: Adijo, pa zdrava ostani ( ljudska ), Slovenija od kod lepote tvoje ( narodna ) in Zemlja pleše ( popevka )  

TAMBURAŠKI ORKESTER CIRKOVCE ŽELI VSEM VESEL BOŽIČ,  OBILO ZDRAVJA IN SREČE V NOVEM LETU 2015, LETU KO TAMBURAŠKI ORKESTER CIRKOVCE PRAZNUJE SVOJO 40 - LETNICO DELOVANJA !!!

REPUBLIŠKA REVIJA : Cirkovški tamburaši se vneto pripravljamo na Republiško revijo, ki bo v Bohinjski Bistrici. Po dveh letih smo se zopet odločili da se udeležimo revije najvišjega ranga v državi. Zaigrali bomo 3 skladbe.

TAMBURAŠKI ORKESTER CIRKOVCE ŽELI VSEM VESEL BOŽIČ IN SREČNO TER Z GLASBO PREŽETO NOVO LETO 2014 !!!

NOVI ČLANI : Pozivamo vse ljubitelje našega orkestra, da se nam pridružijo. Vaje potekajo vsak petek ob 19.00 uri. Vabljeni !!!

TV IN SPLAVARJENJE : 31.maja se je orkester uspešno predstavil v televizijski oddaji Polje kdo bo tebe ljubil in odigral naslednje tri skladbe : Na Golici, Zrejlo je žito in Tamburaška koračnica. Ob dnevu državnosti 25.6. pa bo orkester nastopil na splavu med vožnjo po Dravi. Veselimo se te posebne izkušnje.

ZA DUŠO IN SRCE : Tamburaški orkester Cirkovce bo na velikem koncertu v Gorišnici 17.03.2013 odigral štiri skladbe z legendo  ex YU - scene  DŽO MARAĆIĆ - MAKIJEM. Veselimo se sodelovanja z njim in upamo na še kakšen nastop.

TAMBURAŠKI ORKESTER CIRKOVCE JE OSVOJIL ZLATO PRIZNANJE NA MEDOBČINSKI REVIJI V MAJŠPERKU !!!

TAMBURAŠKI ORKESTER CIRKOVCE ŽELI VSEM VESEL BOŽIČ IN SREČNO TER GLASBE POLNO NOVO LETO 2013 !!!

DOBRODELNOST : Tamburaški orkester Cirkovce se vedno rad odzove povabilu na različne dobrodelne prireditve v naši občini in zunaj nje. Še posebej proti koncu leta se takšni koncerti odvijajo večinoma ob praznikih v različnih cerkvah po Sloveniji. Tudi naš orkester bo v dobrem mesecu igral v treh cerkvah na Ptuju, Kidričevem in v domači cerkvi v Cirkovcah. V Kidričanski cerkvi bomo 16.12.2012  imeli tudi koncert z gosti, zatorej še posebej vabljeni na vse naše nastope!

EPK 2012 : Tamburaški orkester Cirkovce bo izvedel dva koncerta v okviru EPK v Mariboru. Nastopi se bodo zvrstili na prizorišču pred gostilno ŠTAJERC. Vabljeni na naše koncerte !


REVIJA : Tamburaši se vneto pripravljamo za nastop na Območni reviji na Ptuju. Zaigrali bomo tri skladbe : Vračara, Cigani ljubljat pesniji in Ne čakaj na maj.

TAMBURAŠKI ORKESTER CIRKOVCE ŽELI VSEM VESEL BOŽIČ IN SREČNO NOVO LETO 2012 !!!

POSLUŠAJTE ŠE NAS NAPREJ !!!

KONCERT : Težko pričakovani koncert je odlično uspel. Pred več kot 400 ljudmi je orkester odigral nekaj skladb iz zadnje zgoščenke, nekaj pa je bilo tudi novih skladb. Za odlično popestritev koncerta je poskrbel pevski zbor Mladi Veseljaki iz Cirkulan, kateri so z nami zapeli nekaj dalmatinskih. Podeljene so bile tudi bronaste in srebrne  Gallusove značke našim dolgoletnim članicam in članom. Prezadovoljno občinstvo nas je nagradilo z burnim apalvzom, kar dokazuje da igramo glasbo, ki je ljudem všeč. Pohvaliti velja tudi naše mlade tamburaše, saj je za njih to bil prvi nastop.

KONCERT OB 35 - LETNICI DELOVANJA IN PREDSTAVITEV III. ZGOŠČENKE BO V SOBOTO, 21.05.2011 OB 20.00 URI V VEČNAMENSKI DVORANI CIRKOVCE. VABLJENI VSTOPNINE NI !!!

10.12.2010 SMO IZDALI NAŠO III. ZGOŠČENKO OB 35 - LETNICI DELOVANJA. NAROČITE JO LAHKO PO NAŠEM MAILU ALI NA MOBI :  041 687 976  ( Miran )  ali  051 336 887 ( Vlado )  IN POSLALI VAM JO BOMO PO POŠTI.

35 - LETNICA : KONCERT JE ZARADI ZDRAVSTVENIH TEŽAV DO NADALJNEGA PRESTAVLJEN !

 
ZGOŠČENKA: Končali smo z snemanjem zgoščenke v studiu, sedaj čaka dirigenta še težji del,  saj mora posnete skladbe dodelati in urediti ter jih dokončno obdelati.

 
TAMLADI: Devet osnovnošolcev že 3 mesece pridno vadi z našim dirigentom Drago Kleinom. Upamo, da se nam bodo čim hitreje pridružili v našem orkestru.

 
TABU: 10. februarja 2010 je pet naših članic ( Doroteja, Medeja, Špela,Tina in Nastja) nastopilo kot gostje  skupine TABU na koncertu v KINU  ŠIŠKA v Ljubljani. Pomagale so pri refrenu pesmi ZAČARANO TELO. Tabujevci so bili z nastopom zadovoljni in mogoče še kdaj ponovimo nastop.

 

 
Nastopi

21. DECEMBER 2018 ob 20.00 uri : Enourni nastop orkestra v hotelu Mitra na Ptuju na privat zabavi

19. DECEMBER 2018 ob 17.00 uri : Koncert  Otroškega pevskega zbora OŠ Kidričevo in Tamburaškega orkestra Cirkovce v Resatvraciji PAN

11. NOVEMBER 2018 ob 15.00 uri : Martinovanje v Kidričevem. Tamburaši bomo zaigrali 5 skladb.

13. OKTOBER 2018 ob 20.00 uri :  Polurni nastop v Gaju pri Pragerskem ob 50 letnici Nogometnega kluba Pragersko

5.-7. OKTOBER 2018 :  3 dnevno gostovanje Tamburaškega orkestra Cirkovce na rvaškem v okviru projekta Slovenija v Slavoniji

20. MAJ 2018 ob 15.00 uri: Samostojni koncert Tamburaškega orkestra Cirkovce ob zaključku Tedna ljubiteljske kulture v Lovrencu na Dravskem polju.

12. MAJ 2018 ob 20.00 uri: Orkester je odigral polurni nastop na praznovanju očeta od naše članice KATJE

14. APRIL 2018 ob 18.00 uri : Udeležba na Republiški reviji v Mokronogu. Orkester je odigral sledeče tri skladbe: Kozaška uspavanka, Bohemiam Rapsody in Klarinet polko

7. APRIL 2018 ob 18.00 uri : Nastop na Srečanju tamburašev štajerske v Miklavžu na Dravskem polju

17. FEBRUAR 2018 ob 18.00 URI : Orkester bo odigral 3 skladbe na Medobmočni reviji na Ptuju

4. FEBRUAR 2018 ob 18.00 URI : Polurni nastop Tamburaškega orkestra Cirkovce pred Mestno hišo na Ptuju v okviru Pustovanja 2018

15. DECEMBER 2017 od 18.00 - 20.00 ure: Koncert Tamburaškega orkestra Cirkovce na Zimski pravljici na Ptuju

3. DECEMBER 2017 ob 18.00 uri : Orkester bo nastopil kot gost na koncertu pevskega zbora Talum

1. DECEMBER 2017 ob 17.00 uri: Nastop orkestra ob otvoritvi drsališča v Kidričevem

11. NOVEMBER 2017 0b 11.30 uri :  2 x po polurni nastop orkestra pred mestno hišo na Ptuju v okviru Martinovanja 2017

7. OKTOBER 2017 ob 19.00 uri : Nastop TOC v restavraciji PAN ob praznovanju Abrahama našega člana Srečka. Odigrali smo polurni nastop, z orkestrom mu je zapela  hčerka Tina

21. MAJ 2017 ob 11.00 uri : Koncert orkestra v Mestnem parku v Mariboru

17. MAJ ob 18.00 uri  Koncert Tamburaškega orkestra Cirkovce v Parku mladosti v Kidričevem. Koncert je posvečen dnevom ljubiteljske kulture v Sloveniji.

6. MAJ 2017 ob 18.00 uri : Nastop na praznovanju Abrahama našega po stažu ( 40 let ) najstarejšega člana Medota. Odigrali smo 40 min. nastop, samo za njega in njegove povabljence.

22. APRIL 2017 ob 17.00 uri : 45 minutni  nastop na motorističnem srečanju Tulipanijada v Cirkovcah

9. APRIL 2017 ob 18.00 uri : Nastop orkestra na srečanju tamburašev štajerske v Miklavžu na Dr. polju

8. APRIL 2017 ob 15.00 uri : Enourni nastop orkestra v Jarenini

19. FEBRUAR 2017 ob 17.30 uri : Polurni nastop orkestra pred Mestno hišo na Ptuju v okviru Kurentovanja 2017

19. FEBRUAR 2017 ob 16.00 uri :   Nastop na televizijski oddaji Polka in majolka v Lovrencu na DR polju

18. FEBRUAR 2017 ob 18.00 uri : Medobčinska revija tamburaških orkestrov v Majšperku

5. FEBRUAR 2017 ob 15.00 uri : Kratki nastop na Zlati poroki staršev ter dedka in babice naših treh članov

14. JANUAR 2017 ob 18.00 : Presenečenje v restavraciji Pan za našega dirigenta ob njegovem prazniku.

8. JANUAR 2017 ob 15.00 uri : Nastop orkestra v cerkvi v Lovrencu na Dravskem  polju. na prireditvi, ko jo organizira občinska ZKD.

17. DECEMBER 2016 ob 19.00 uri  : Koncert Tamburaškega orkestra Cirkovce pred Mestno hišo na Ptuju

25. - 28. AVGUST 2016 : Koncert Tamburaškega orkestra Cirkovce v mestu KUMANOVO v Makedoniji.

14 . AVGUST 2016 ob 11.00 uri : Tradicionalni koncert Tamburaškega orkestra Cirkovce v Mestnem parku v Mariboru.

20 - 22. JULIJ 2016 : TOC se bo predstavil na folklornem festivalu v Ugljeviku v Bosni

26. JUNIJ 2016 ob 15.00 uri : Tamburaški orkester Cirkovce bo nastopil na občinski proslavi občine Kidričevo v dvorani PAN v Kidričevem

17. APRIL 2016 ob 10.30 uri : Orkester bo izvedel enourni nastop v nakupovalnem centru Qlandija na Ptuju.

10. APRIL 2016 ob 18.00 uri : Nastop TOC v Miklavžu na Dravskem polju na srečanju orkestrov štajerske regije.

12. MAREC 2016 ob 19.00 uri : VELIKI  KONCERT TAMBURAŠKEGA ORKESTRA CIRKOVCE  Z GOSTI OB 40 LETNICI NEPREKINJENEGA DELOVANJA  V VEČNAMENSKI DVORANI CRKOVCE.  PRIDITE NE BO VAM ŽAL !!!

11. MAREC 2016 ob 17.00 uri : 25 minutni nastop orkestra ob praznovanju Abrahama g. Irene, v restavraciji Pan v Kidričevem

20. FEBRUAR 2016 ob 18.00 uri : Nastop Tamburaškega orkestra Cirkovce na Medobmočni reviji v Majšperku. Odigrali bomo 3 skladbe.

4. FEBRUAR 2016 ob 17.30 uri : Polurni nastop orkestra ob Kurentovanju na Ptuju.

20. DECEMBER 2015 ob 16.00 uri : Božično novoletni koncert Tamburaškega orkestra Cirkovce v Osnovni šoli Borisa Krajgerja v Kidričevem. Kot gost bo nastopil šolski pevski zbor OŠ Kidričevo. Vabljeni !!!

6. DECEMBER 2015 ob 17.00 uri : Orkester je nastopil v Gorišnici na tradicionalnem koncertu ZA DUŠO IN SRCE. Odigrali smo tri skladbe in poželi ogromen aplavz, ki nam zelo veliko pomeni.

18. OKTOBER 2015 ob 16.00 uri :   Z velikim veseljem bomo zopet odigrali koncert na SPLAVU na Dravi. V primeru slabega vremena bo koncert v Sodnem stolpu. Vabljeni !!!

14. OKTOBER 2015 ob 18.30 uri : Koncert Tamburaškega orkestra Cirkovce na dobrodelni prireditvi ROTARY CLUBA MARIBOR GRAD. Koncert bo potekal v dvorani UNION v Mariboru, kot gost bo nastopil RUDI ŠANTL. VABLJENI !!!

12. SEPTEMBER 2015 ob 19.00 uri : Cirkovški tamburaši bomo kot gostje nastopili v domači dvorani  ob 20 letnici VESELIH POLANK iz PD Cirkovce

2. AVGUST 2015 ob 20.00 uri : Tamburaški orkester Cirkovce bo nastopil z še nekaj sekcijami našega PD v Crikvenici na Hrvaškem. Veselimo se nastopa v sosednji državi.

24. MAJ 2015 ob 11.00 uri : Binkoštna nedelja v Cirkovcah. Predstavitev sekcij PD Cirkovce in prikaz starih običajev

22. MAJ 2015 ob 18.00 uri : Nastop TOC na dobrodelni prireditvi za otroke s posebnimi potrebami OŠ dr. Ljudevita Pivka v dvorani OŠ Ljudski vrt na Ptuju

17. MAJ 2015 ob 11.00 uri : Samostojni koncert tamburaškega orkestra Cirkovce v Mestnem parku v Mariboru

28. FEBRUAR 2015 ob 18.00 uri : Medobmočna revija na Ptuju. Odigrali bomo 3 slovenske skladbe.

8. FEBRUAR 2015 ob 16.00 uri:  Nastopili bomo ne občinski proslavi ob Kulturnem prazniku. Prejeli bomo tudi plaketo ZKD občine Kidričevo za 40 let delovanja našega orkestra.

7. DECEMBER ob 17.00 uri: Koncert pevskega zbora Talum v restavraciji Pan v Kidričevem. Nastopili bomo kot gostje zbora.

26. SEPTEMBER ob 20.00 uri : Koncert TOC v Sodnem stolpu v Mariboru. Koncert organizira Turistično društvo Maribor ( splavarji )

27.JULIJ ob 11.00 uri : Tradicionalen koncert TOC v paviljonu Mestnega parka v Mariboru

8.JUNIJ 2014 ob 11.00 uri : Binkoštni nastop orkestra na trgu v Cirkovcah v okviru predstavitve Prosvetnega društva Cirkovce

21.MAJ 2014 ob 18.00 uri :  Nastop tamburaškega orkestra Cirkovce v Konjeniškem parku  Starošince.

6. APRIL 2014 ob 17.00 uri: Udeležili se bomo srečanja tamburaških orkestrov štajerske regije v Miklavžu na Dravskem polju.

5.APRIL 2014 ob 19.00 uri : Orkester bo nastopil na Republiški reviji tamburaških orkestrov  v Bohinjski Bistrici. Zaigrali bomo 3 skladbe

29.MAREC 2014 ob 20,00 uri : Imeli smo polurni nastop za našega nekdanjega člana Igorja ob njegovi 40 - letnici.

22. FEBRUAR 2014 ob 15.00 uri : V Ptujski gimnaziji bo potekala tamburaška  medobčinska revija. Odigrali bomo 3 skladbe.

16. FEBRUAR 2014 ob 17.00 uri : Za uvod v koncert Klape Maslina bomo zaigrali nekaj skladb. Koncert bo v restavraciji PAN v Kidričevem

17. JANUAR 2014 ob 20.30 uri : Presenetili smo gospo z 20 min. nastopom ob njenem Abrahanu v Lancovi vasi na njenem domu.

05.JANUAR 2014 ob 15.00 uri : Zaigrali bomo nekaj skladb v cerkvi sv. Lovrenca v Lovrencu na Dr. polju

21.DECEMBER ob 15.00 uri : Dobrodelni koncert v cerkvi v Kidričevem. Odigrali bomo 12 skladb.

01.DECEMBER ob 17.00 uri : Orkester bo kot gost nastopil na koncertu Moškega pevskega zbora TALUM v restavraciji PAN v Kidričevem, odigrali in zapeli bomo nekaj skupnih skladb.

22.NOVEMBER ob 18.00 uri : Nastop tamburaškega orkestra Cirkovce na podelitvi Zlate vrtnice v prelepem gradu v Račah.

23. AVGUST ob 21.00 uri : Koncert orkestra med vožnjo s splavom po Dravi. Koncert organizira Turistično društvo Maribor. Vabljeni na splav.

28.JULIJ ob 11.00 uri : Že tradicionalen koncert tamburaškega orkestra Cirkovce v Mestnem parku v Mariboru

25.JUNIJ ob 20.00 uri : Na povabilo Splavarjev iz Maribora bomo z velikim veseljem nastopili na splavu med nočno vožnjo po Dravi. Vsekakor bo to poseben dogodek tako za orkester, kakor tudi za goste na splavu.

23.JUNIJ ob 15.00 uri : Orkester bo odigral nekaj skladb na prireditvi ob občinskem prazniku občine Kidričevo v restavraciji PAN v Kidričevem

31. MAJ ob 20.00 uri : Nastop v Staršah v televizijski oddaji POLJE KDO BO TEBE LJUBIL, odigrali bomo tri skladbe

12. MAJ ob 16.00 uri : Nastop orkestra v Starošincah, z nami so zapeli pevci MPZ Talum

14. APRIL ob 18.00 uri : Glas tamburice - srečanje tamburaških skupin v Miklavžu na Dravskem polju. Odigrali bomo 4 skladbe

17. MAREC ob 16.00 uri : Koncert za Dušo in srce v Gorišnici, odigrali bomo štiri skladbe z DŽO MARAČIĆ - MAKIJEM , ter eno sami

23.FEBRUAR ob 18.00 uri: Medobčinska revija v Majšperku, odigrali bomo tri latinsko-ameriške skladbe

6. JANUAR 2013 : Dobrodelni koncert v cerkvi sv. Marije Vnebovzete v Cirkovcah, orkester bo zaigral nekaj skladb

30 DECEMBER 2012 ob 11.00 uri : Tamburaši bodo na zadnjo nedeljo v letu, zaigrali nekaj skladb v domači cirkovški cerkvi

16.DECEMBER 2012 0b 16.00 uri : Dobrodelni koncert tamburaškega orkestra Cirkovce v cerkvi v Kidričevem

30.NOVEMBER 2012 ob 19.00 uri : Odigrali bomo dve skladbi na dobrodelnem koncertu v cerkvi sv. Petra in Pavla na PTUJU

29.SEPTEMBER 2012 med 10.30 - 12.30 : Koncert Tamburaškega orkestra Cirkovce v EUROPARKU  MARIBOR

23. SEPTEMBER 2012 ob 14.00 Uuri : Nastop orkestra v Ilirski Bistrici v okviru projekta LAS ( predstavitev kulture v Podravju)

16. SEPTEMBER 2012 ob 11.00  uri :   Koncert Tamburaškega orkestra Cirkovce v paviljonu Mestnega parka v Mariboru

10. JUNIJ 2012 ob 19 uri  :  Koncert v okviru EPK pred gostilno Štajerc v Mariboru

20. MAJ 2012 ob 19 uri :  Koncert tamburaškega orkestra Cirkovce pred gostilno Štajerc v Mariboru

31. MAREC 2012 ob 16 uri :  Dom pod Gorco, Maribor - Koncert tamburaškega orkestra Cirkovce

25 FEBRUAR 2012 ob 18 uri : Odigrali bomo tri skladbe na Območni reviji, ki bo na Ptuju

12.NOVEMBER 2011 ob 18.uri : Odigrali smo sedem skladb v Hotelu Roškar za športnike podjetja MAVIR iz Madžarske in slovenskega podjetja ELES

8.OKTOBER 2011 ob 17. uri : Polurni nastop na kmečkem turizmu Medved za športnike podjetja ELES

24 JULIJ 2011 ob 11.uri : Koncert v Mestnem parku v Mariboru - ODPOVEDAN zaradi slabega vremena

26 JUNIJ 2011 ob 15.00 : Zaigrali bomo nekaj skladb ob PRAZNIKU OBČINE KIDRIČEVO v prireditvenem šotoru

17 JUNIJ 2011 ob 19.00 : Nastopili bomo kot gostje Frajtonerjem Slovenije v Restavraciji Kidričevo

10.JUNIJ 2011 ob 20.00 : Nastopili bomo kot gostje MlLADIM VESELJAKOM  iz Cirkulan na gradu BORL

21.MAJ 2011 ob 20.00 : Samostojni koncert ob 35 - letnici delovanja orkestra in predstavitev III. zgoščenke v večnamenski dvorani Cirkovce

11. DECEMBER.2010 ob 19.uri : Samostojni koncert ob 35 - letnici delovanja
orkestra in predstavitev III. zgoščenke - PRESTAVLJEN

23. MAJ 2010 : Koncert v Mestnem parku v Mariboru

30. MAJ 2010 : ČAROBNI DAN v Termah Ptuj

9. APRIL 2010 : Dobrodelni koncert v Kidričevem

6. MAREC 2010 : Medobmočna revija tamburaških orkestrov na Ptuju

8. FEBRUAR 2010 : Nastop pred mestno hišo na Puju ob  50. kurentovanju

27. DECEMBER 2009 : Koncert tamburaškega orkestra  Cirkovce v Lovrencu na Dravskem polju