Aktualno PDF Natisni E-pošta

20.MAJA, TAMBURAŠKI ORKESTER CIRKOVCE PRIPRAVLJA SAMOSTOJNI KONCERT OB tEDNU LJUBITELJSKE KULTURE V SLOVENIJI. KONCERT BO V DVORANI V LOVRENCU NA DRAVSKEM POLJU OB 15.00 URI. VABLJENI !!!

PO 4 LETAH SE JE ORKESTER ZOPET UDELEŽIL REPUBLIŠKE REVIJE TAMBURAŠEV IN MANDOLINISTOV V MOKRONOGU.OSVOJILI SMO SREBRNO PRIZNANJE, DO ZLATA NAM JE ZMANJKALO 1.7 TOČKE.

ŽELIMO VAM VESEL BOŽIČ TER ZDRAVO, USPEŠNO IN DOBRE GLASBE POLNO NOVO LETO 2018 !!!

DIRIGENT TAMBURAŠKEGA ORKESTRA CIRKOVCE DRAGO KLEIN JE V PRVI POLOVICI  LETOŠNJEGA LETA PREJEL KAR DVE VISOKI PRIZNANJI. V MESECU APRILU JE NAŠ DIRIGENT PREJEL REPUBLIŠKO PRIZNANJE ZA DELOVANJE NA PODROČJU LJUBITELJSKE KULTURE IN V MESECU JUNIJU PLAKETO OBČINE KIDRIČEVO.TAMBURAŠKI ORKESTER CIRKOVCE SODELUJE Z DIRIGENTOM DRAGOM KLEINOM NAJVEČ LET, ZATO IMA TUDI NAJVEČ ZASLUG ZA PRIZNANJE IN PONOSNI SMO NA TO !!! VESELIMO SE Z NJIM IN UPAMO ŠE NA DOLGO IN USPEŠNO  SODELOVANJE NAPREJ !!!

ORKESTER JE V MESECU APRILU NASTOPIL 3 X IN ŠE POSEBEJ PONOSNI SMO NA NASTOP V DOMAČIH CIRKOVCAH NA MOTO SREČANJU V ORGANIZACIJI DOMAČEGA KLUBA TULIPANI. ODIGRALI SMO 50 MINUTNI KONCERT TER  NAVDUŠILI MOTORISTE. KONCERT JE IMEL TUDI HUMANITARNO NOTO, SAJ SMO HONORAR ZA NAŠ NASTOP NAMENILI ZA ZDRAVLJENJE SINA NAŠEGA NEKDANJEGA ČLANA.

TAMBURAŠKI ORKESTER CIRKOVCE JE NA MEDOBMOČNEM SREČANJU V MAJŠPERKU OSVOJIL ZLATO PRIZNANJE.

V ZAČETKU JANUARJA PRAZNUJE NAŠ DIRIGENT MAESTRO DRAGO KLEIN 60 LET !

TAMBURAŠKI ORKESTER CIRKOVCE MU ŽELI  OBILO  ZDRAVJA IN  ODLIČNIH PRIREDB TER DA BI NAS ŠE DOLGO  IN USPEŠNO KOT DO SEDAJ VODIL ŠE NAPREJ  !!!

TAMBURAŠKI ORKESTER CIRKOVCE VAM ŽELI VESEL BOŽIČ TER SREČNO ZDRAVO IN  USPEŠNO NOVO LETO 2017 !

Z VESELJEM VAM SPOROČAMO, DA PRIDNO VADI ŠEST MLADIH ČLANOV TAMBURAŠKEGA ORKESTRA CIRKOVCE. VABLJENI MED NAS TUDI VSI OSTALI, KI VAM JE NAŠA GLASBA VŠEČ. DOBIMO SE  VSAK  PETEK OB 19.00 URI POD ODROM DVORANE ( vhod za odrom )

TAMBURAŠKI ORKESTER CIRKOVCE VABI K SODELOVANJU VSE NOVE ČLANE. ČE  VAM JE TAMBURAŠKA GLASBA, NASTOPI IN DRUŽENJE PRI SRCU JE SEDAJ PRAVI ČAS, DA SE NAM PRIDRUŽITE ! DOBIMO SE VSAK PETEK OB 20.00 URI POD ODROM DVORANE V CIRKOVCAH.

KONCERTOB 40 LETNICI DELOVANJA NAM JE ODLIČNO USPEL, ZADOVOLJNI LJUDJE IN POHVALE PO KONCERTU NAM POMENIJO NAJVEČ IN NAM DAJEJO MOČI ZA DELOVANJE ORKESTRA NAPREJ. HVALA VSEM,KI STE PRIŠLI IN DO ZADNJEGA SEDEŽA NAPOLNILI  CIRKOVŠKO DVORANO. ZARADI VAS JE TUDI NAM BILO LEPO. ISKRENA HVALA ZA VSO PODPORO IN POMOČ.

VSE  LJUBITELJE  TAMBURAŠKE  GLASBE  IN  NAŠEGA  ORKESTRA VABIMO  NA  KONCERT  OB  40  LETNICI  NEPREKINJENEGA  DELOVANJA  TAMBURAŠKEGA  ORKESTRA  CIRKOVCE  V  DVORANO CIRKOVCE. VSTOPNINE  NI !!!

TAMBURAŠKI ORKESTER CIRKOVCE VAM ŽELI VESELE BOŽIČNE PRAZNIKE, TER SREČE, ZDRAVJA IN DOBRE GLASBE  POLNO  NOVO LETO 2016 !!!

20.12.2015 je orkester izvedel Božično novoletni koncert v Osnovni šoli Kidričevo. Z orkestrom sta nastopila dva pevska zbora OŠ . Koncert je bil lepo obiskan in obiskovalci so vidno zadovoljni zapuščali dvorano. Hvala vsem za lep večer.

TAMBURAŠKI ORKESTER CIRKOVCE JE OB KULTURNEM PRAZNIKU PREJEL PRIZNANJE ZVEZE KULTURNIH ORGANIZACIJ OBČINE KIDRIČEVO ZA 40 LET DELOVANJA. ZA PREJETO PRIZNANJE SE ZAHVALJUJEMO V IMENU VSEH, KI SO KDAJ IGRALI V NAŠEM ORKESTRU.

Tako kot vsa leta doslej se bo naš orkester udeležil Medobmočne revije na Ptuju. Na reviji je  treba odigrati 3 skladbe  v sklopu tematike, ki si jo sami pripravimo. Naslov letošnje tematike našega orkestra je : Slovenska glasba skozi stoletje. Odigrali bomo naslednje skladbe: Adijo, pa zdrava ostani ( ljudska ), Slovenija od kod lepote tvoje ( narodna ) in Zemlja pleše ( popevka )  

TAMBURAŠKI ORKESTER CIRKOVCE ŽELI VSEM VESEL BOŽIČ,  OBILO ZDRAVJA IN SREČE V NOVEM LETU 2015, LETU KO TAMBURAŠKI ORKESTER CIRKOVCE PRAZNUJE SVOJO 40 - LETNICO DELOVANJA !!!

REPUBLIŠKA REVIJA : Cirkovški tamburaši se vneto pripravljamo na Republiško revijo, ki bo v Bohinjski Bistrici. Po dveh letih smo se zopet odločili da se udeležimo revije najvišjega ranga v državi. Zaigrali bomo 3 skladbe.

TAMBURAŠKI ORKESTER CIRKOVCE ŽELI VSEM VESEL BOŽIČ IN SREČNO TER Z GLASBO PREŽETO NOVO LETO 2014 !!!

NOVI ČLANI : Pozivamo vse ljubitelje našega orkestra, da se nam pridružijo. Vaje potekajo vsak petek ob 19.00 uri. Vabljeni !!!

TV IN SPLAVARJENJE : 31.maja se je orkester uspešno predstavil v televizijski oddaji Polje kdo bo tebe ljubil in odigral naslednje tri skladbe : Na Golici, Zrejlo je žito in Tamburaška koračnica. Ob dnevu državnosti 25.6. pa bo orkester nastopil na splavu med vožnjo po Dravi. Veselimo se te posebne izkušnje.

ZA DUŠO IN SRCE : Tamburaški orkester Cirkovce bo na velikem koncertu v Gorišnici 17.03.2013 odigral štiri skladbe z legendo  ex YU - scene  DŽO MARAĆIĆ - MAKIJEM. Veselimo se sodelovanja z njim in upamo na še kakšen nastop.

TAMBURAŠKI ORKESTER CIRKOVCE JE OSVOJIL ZLATO PRIZNANJE NA MEDOBČINSKI REVIJI V MAJŠPERKU !!!

TAMBURAŠKI ORKESTER CIRKOVCE ŽELI VSEM VESEL BOŽIČ IN SREČNO TER GLASBE POLNO NOVO LETO 2013 !!!

DOBRODELNOST : Tamburaški orkester Cirkovce se vedno rad odzove povabilu na različne dobrodelne prireditve v naši občini in zunaj nje. Še posebej proti koncu leta se takšni koncerti odvijajo večinoma ob praznikih v različnih cerkvah po Sloveniji. Tudi naš orkester bo v dobrem mesecu igral v treh cerkvah na Ptuju, Kidričevem in v domači cerkvi v Cirkovcah. V Kidričanski cerkvi bomo 16.12.2012  imeli tudi koncert z gosti, zatorej še posebej vabljeni na vse naše nastope!

EPK 2012 : Tamburaški orkester Cirkovce bo izvedel dva koncerta v okviru EPK v Mariboru. Nastopi se bodo zvrstili na prizorišču pred gostilno ŠTAJERC. Vabljeni na naše koncerte !


REVIJA : Tamburaši se vneto pripravljamo za nastop na Območni reviji na Ptuju. Zaigrali bomo tri skladbe : Vračara, Cigani ljubljat pesniji in Ne čakaj na maj.

TAMBURAŠKI ORKESTER CIRKOVCE ŽELI VSEM VESEL BOŽIČ IN SREČNO NOVO LETO 2012 !!!

POSLUŠAJTE ŠE NAS NAPREJ !!!

KONCERT : Težko pričakovani koncert je odlično uspel. Pred več kot 400 ljudmi je orkester odigral nekaj skladb iz zadnje zgoščenke, nekaj pa je bilo tudi novih skladb. Za odlično popestritev koncerta je poskrbel pevski zbor Mladi Veseljaki iz Cirkulan, kateri so z nami zapeli nekaj dalmatinskih. Podeljene so bile tudi bronaste in srebrne  Gallusove značke našim dolgoletnim članicam in članom. Prezadovoljno občinstvo nas je nagradilo z burnim apalvzom, kar dokazuje da igramo glasbo, ki je ljudem všeč. Pohvaliti velja tudi naše mlade tamburaše, saj je za njih to bil prvi nastop.

KONCERT OB 35 - LETNICI DELOVANJA IN PREDSTAVITEV III. ZGOŠČENKE BO V SOBOTO, 21.05.2011 OB 20.00 URI V VEČNAMENSKI DVORANI CIRKOVCE. VABLJENI VSTOPNINE NI !!!

10.12.2010 SMO IZDALI NAŠO III. ZGOŠČENKO OB 35 - LETNICI DELOVANJA. NAROČITE JO LAHKO PO NAŠEM MAILU ALI NA MOBI :  041 687 976  ( Miran )  ali  051 336 887 ( Vlado )  IN POSLALI VAM JO BOMO PO POŠTI.

35 - LETNICA : KONCERT JE ZARADI ZDRAVSTVENIH TEŽAV DO NADALJNEGA PRESTAVLJEN !

 
ZGOŠČENKA: Končali smo z snemanjem zgoščenke v studiu, sedaj čaka dirigenta še težji del,  saj mora posnete skladbe dodelati in urediti ter jih dokončno obdelati.

 
TAMLADI: Devet osnovnošolcev že 3 mesece pridno vadi z našim dirigentom Drago Kleinom. Upamo, da se nam bodo čim hitreje pridružili v našem orkestru.

 
TABU: 10. februarja 2010 je pet naših članic ( Doroteja, Medeja, Špela,Tina in Nastja) nastopilo kot gostje  skupine TABU na koncertu v KINU  ŠIŠKA v Ljubljani. Pomagale so pri refrenu pesmi ZAČARANO TELO. Tabujevci so bili z nastopom zadovoljni in mogoče še kdaj ponovimo nastop.